[O1] Dokładka do tunelu środkowego

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • guciek81
    Drive
    • 2009
    • 46

no właśnie nie mieści mi się...
    Myślałem że ktoś to robił pod Octavke... i że wszystkie mają taki sam tunel...
    w sumie to jak tak to ma wyglądać to mi jest to zbędne.. niestety...

Komentarz

• przemek77
      Ambiente
      • 2009
      • 100

mi pasuje całkiem dobrze trzyma sie bez klejenia i po całym dniu nie trzeszczało
      Octavia 1,8 20V

Komentarz

• guciek81
        Drive
        • 2009
        • 46

ja nie dałem rady tego wcisnąć, fakt że próbowałęm tylko 5min ale myślałem że to będzie "plug and play". Dajcie jakieś foto ...

Komentarz

• cycek
          Rider
          • 2009
          • 554

Dawaj fote Przemek. Ja to nie mam szans, zeby to wsadzić..

Będzie, druciarstwa ale naprostuje ten wymysł.
          Ogrodzenia Panelowe

Komentarz

• Ziomal
            RS
            S_OCP Member
            • 2005
            • 5841
            • Octavia I (1U2)
            • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Niestety jestem zniesmaczony bo jak popatrzyłem na wykonanie tego a ile zapłaciliśmy za to... łopata śniegowa za 7zł jest z mocniejszego plastiku zrobiona.

Może i marudzę ale nie tego się spodziewałem, zapewne wyląduje na allegro.

Tazunio, do Ciebie nie mam żalu szybka wysyłka i sprawa ogarnięta, próbowałeś dogadac się z tym facetem od którego to brałeś i wspomniałeś że to nie tak wygląda jak powinno ?
            Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• jelinskiartur
              Rider
              S_OCP Member
              • 2008
              • 296
              • Octavia II combi (1Z5)
              • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Zamieszczone przez Ziomal
              Niestety jestem zniesmaczony bo jak popatrzyłem na wykonanie tego a ile zapłaciliśmy za to... łopata śniegowa za 7zł jest z mocniejszego plastiku zrobiona.
              Zamieszczone przez Ziomal
              Tazunio, do Ciebie nie mam żalu
              Taak,zamontowanie tego bez podszlifowania się nie obejdzie,w przedliftowej jakoś leży bo tam tunel jest trochę inaczej ukształtowany. :evil:
              Bóg stworzył kobietę-piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę.
              Skoda Octavia Combi 2001 AGR
              Skoda Superb 2004 AWX
              Skoda Octavia Combi RS 2010 CCZA

Komentarz

• b-bar01
                Elegance
                • 2007
                • 985
                • Octavia I (1U2)
                • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Zamieszczone przez jelinskiartur
                zamontowanie tego bez podszlifowania się nie obejdzie
                u mnie weszło po korekcie tunelu, tego przy recznym, tzn. z tyłu pod popielniczką są dwa wkręty, trzeba je poluzować, wtedy tunel ma ok 5 mm luzu.
                przód dokładki zaczepia się pod ramkę od mieszka, na razie nic nie spada.
                *** Cicho, łatwo i przyjemnie ***

Komentarz

• jelinskiartur
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2008
                  • 296
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Zamieszczone przez b-bar01
                  u mnie weszło po korekcie tunelu, tego przy recznym, tzn. z tyłu pod popielniczką są dwa wkręty, trzeba je poluzować, wtedy tunel ma ok 5 mm luzu.
                  :roll:
                  no to jutro przetestujemy to rozwiązanie :szeroki_usmiech
                  Bóg stworzył kobietę-piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę.
                  Skoda Octavia Combi 2001 AGR
                  Skoda Superb 2004 AWX
                  Skoda Octavia Combi RS 2010 CCZA

Komentarz

• mozgi
                    L&K
                    • 2009
                    • 1127
                    • Octavia I (1U2)
                    • AKL 1.6 MPI 101 KM

ja juz taki ucieszony, że paczke dostałem a tu w środku zonk! zwykły plastik, brakuje tej struktury?? dla mnie lipton
                    ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
                    Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• faj3r
                      Rider
                      • 2008
                      • 290

doszło, dzięki - super opakowana paczka i w ogóle.

natomiast popieram kolegów przedmówców - trochę rozczarowany jestem, tym bardziej za kasę jaka na to poszła.
                      ©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
                      :arrow: zdjęcia

Komentarz

• watchman
                        Ambiente
                        • 2009
                        • 200

Otwieram paczkę no i wiadomo jaka była pierwsza myśl .... CO TO K*RWA JEST? :evil:

Faktura sp......ona totalnie. Nie idzie tego wcisnąć.... Koszmarne druciarstwo. Nawet wstyd pchnąć to dalej :evil:

P.S.
                        Akcja zorganizowana wzorowo. Podziękowania. Ale chyba pora zebrać to do kupy i wysłać gościowi w pisdu :evil:
                        NIE JESTEM LENIWY TYLKO ONERGOOSZCZĘDNY!

Komentarz

• faj3r
                          Rider
                          • 2008
                          • 290

najgorsze jest to, że nie trzyma się zdjęć. jak by na zdjęciach wyglądało jak w realu to moglibysmy miec pretensje tylko do siebie, a tak...
                          ©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G

Komentarz

• tazunio
                            Ambiente
                            • 2010
                            • 125

dzisiaj zadzwonie do facet i z nim pogadam, dam znac co i jak :evil:
                            ...sorry, ale ja za to za bardzo odpowiadac nie moge :|
                            *Moje aukcje Allegro:
                            https://ssl.allegro.pl/show_user_auc...hp?uid=3879488
                            **©kodníkus Ocktábiánus:
                            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33667
                            *** Opakowania tekturowe z tektury falistej 3,5 i 7 warstwowej, każdy rodzaj wg normy FEFCO i na indywidualne zamówienie.
                            Info na PW i e-mail.

Komentarz

• watchman
                              Ambiente
                              • 2009
                              • 200

Zamieszczone przez tazunio
                              dzisiaj zadzwonie do facet i z nim pogadam, dam znac co i jak :evil:
                              ...sorry, ale ja za to za bardzo odpowiadac nie moge :|
                              tazunio

Nikt nie ma do ciebie pretensji Zorganizowałeś wszystko wzorowo! A że gość wcisnął kiche
                              to już inna bajka

Komentarz

• daro64
                                Drive
                                • 2007
                                • 75

tazunio, grupa krakowska dostała paczkę co do montażu to były 4x skoda każda inna, ale nie marudzimy, a co do innych rzeczy popieramy większość,
                                przesyłka i czas super....

Komentarz

• tazunio
                                  Ambiente
                                  • 2010
                                  • 125

po krotkiej rozmowie mam poszarpane nerwy...
                                  Po przedstawieniu sie, powiedzialem, ze to co dostalem nie jest towarem, ktory zamawialem i jakosciwo mocno odbiega od przedsatwionego na aukcyjnych zdjeciach.

"Towar byl wyslany w takim stanie w jakim kupilem go od producenta, jest to pierwsza jakosc."

Zapytale co ze zdjeciami...

"Zdejcia byly skopiowane ze strony producenta."

Dodal od siebie, ze "sprzedaje ten towar w czechach od dluzszego czasu i nie dotarly do niego informace na temat zlej jakosci i niezgodonosci z opisem".

Dodal takze, ze nie widzi podstaw do reklamacji, poniewaz towar byl kupiony poza portalem i bez faktury - dlatego byl tanszy.

Rozmowa bezsensowna, sam zakupilem 5 sztuk wiecej :evil: i nawet jedna juz opchalem na allegro (druga wystawilem i po 2 dniach jest 7 osob obserwujacych), wiec bedzie chyba negatyw lub zwrot... masakra - to sie wkopalem :evil:

Przyznam, ze sam nie zwrocilem na to uwagi. Teraz zastanawiam sie czy sie nie wybrac do niego pod adres z przelewu z jedna sztuka w rece :evil: jednak mam z pracy 150km...
                                  jestem wk...iony maxymalnie - paranoja,

wysle mu dzisiaj fotki przedstawiajace ten towar, ale mysle, ze wie co sprzedawal :?

ps. z zamontowaniem potwierdzam, trzeba przesunac lekko ten tunelik o ktorym pisze b-bar i wchodzi bez problemu, podejrzewam, ze to juz wina tego iz kazdy jest recznie skrecany, tak czy siak to akurat nie problem :evil:
                                  *Moje aukcje Allegro:
                                  **©kodníkus Ocktábiánus:
                                  *** Opakowania tekturowe z tektury falistej 3,5 i 7 warstwowej, każdy rodzaj wg normy FEFCO i na indywidualne zamówienie.
                                  Info na PW i e-mail.

Komentarz

• cycek
                                    Rider
                                    • 2009
                                    • 554

tazunio, akurat ta którą widzę u Ciebie na allegro jest taka jakiej się spodziewałem.
                                    Ogrodzenia Panelowe

Komentarz

• tazunio
                                      Ambiente
                                      • 2010
                                      • 125

cycek, no wlasnie bo sam glupio zrobilem i skopiowalem jego zdjecia :|
                                      *Moje aukcje Allegro:
                                      **©kodníkus Ocktábiánus:
                                      Info na PW i e-mail.

Komentarz

• cycek
                                        Rider
                                        • 2009
                                        • 554

Aaaa to przepraszam.. Wychodzi na to, że nie ogladałeś każdej sztuki? Przyszły zamknięte i zamkniete wyszły.. To bardzo dobrze, to się chwali

Ale nie temu kto to wysłał
                                        Ogrodzenia Panelowe

Komentarz

• watchman
                                          Ambiente
                                          • 2009
                                          • 200

tazunio

Daj namiary na tego łosia pogadam z nim po swojemu. Nie będzie mi jakiś ćwok wciskał kitu. Po tym co napisałeś nie odpuszczę gnojowi :diabelski_usmiech

Wrzucić gościa do alei o nieuczciwych sprzedających i tyle.

Komentarz

• tazunio
                                            Ambiente
                                            • 2010
                                            • 125

776333456 to jest nr, jednak poczekajcie jeszcze do wieczora, bo przed chwila facet do mnie oddzwonil i powiedzia, ze w ciagu godziny skontroluje czy naprawde wyglada to inaczej jak na zdjeciach... bo on caly czas sie upiera, ze jest to identyczne :roll:

moze sie jakos da z tego wyjsc :?
                                            *Moje aukcje Allegro:
                                            **©kodníkus Ocktábiánus:
                                            Info na PW i e-mail.

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                              RS
                                              • 2009
                                              • 6626
                                              • Volkswagen
                                              • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez tazunio
                                              skontroluje czy naprawde wyglada to inaczej jak na zdjeciach
                                              tazunio...nie mam pretensji do Ciebie bo przesyłki były zapakowane...wystarczy, żeby facet zobaczył fotki które wstawiłem....przecież nie są one takie same...gdyby dokładka wyglądała tak jak na aukcji i tak jak powinna była wygladać tz ze struktórą przypominającą tą z O1 wtedy wszyscy byli by zadowoleni..a tak niestety goły plastik zupełnie nie pasuje do naszych skodzinek...chyba w tym jest problem :?
                                              PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• faj3r
                                                Rider
                                                • 2008
                                                • 290

tazunio, może - tylko jak? każe odesłać i wyśle inne, czy odda część kasy? może być ciężko.

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 6626
                                                  • Volkswagen
                                                  • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez faj3r
                                                  każe odesłać i wyśle inne, czy odda część kasy
                                                  taaaa a ja już wypierdzieliłem ori opakowanie i co.... :roll:...ide kombinować , żeby dobrać ori struktórę i dopasować do zamontowania.
                                                  PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• tazunio
                                                    Ambiente
                                                    • 2010
                                                    • 125

opakowanie nie bylo ori, pudelka robilem na wymiar, tak wiec spoko, u mnie w firmie pracownicy to pakowali(tylko nie wspominajcie szefowi ), a przyszlo to zapakowane w jednym pudelku po krzesle biurowym

ok odzwonilem do faceta i przyzanl mi racje ponoc juz tylko takie produkuja, szkoda, ze nie pionformowal o tym wczesniej

tak wiec jest krok do przodu... zaproponowal nam zwot pieniedzy jesli odeslemy wszystko, tylko wtedy tracimy pieniadze na przesylke i czas(+ oczywiscie moje koszta, ktore juz w to wlozylem i pare ladnych godzin przy tym spedzonych), ja zaproponowalem mu aby sie zastanowil nad jeszcze jednym upustem...

nie wiem jaka kwote zaproponuje, jak tylko zadzwoni to was poinformuje
                                                    *Moje aukcje Allegro:
                                                    **©kodníkus Ocktábiánus:
                                                    Info na PW i e-mail.

Komentarz

Pracuję...